VOOR WIE?

Triple-d ontwerpt, produceert en monteert binnenschrijnwerk voor verschillende doelgroepen. Je kan als particulier of professioneel een beroep doen op onze frisse, moderne interieurstijl.

Voor particulieren

Triple-d verzorgt je droomproject van A tot Z. We begeleiden je van je eerste inspiratie tot een piekfijn eindresultaat. We komen je woning bezoeken, bekijken, beleven en denken graag met je mee. In ons eigen atelier is alle maatwerk mogelijk. Je multimediameubel en open haard naadloos met elkaar verweven? Een badkamer in eclectische stijl? We doen het graag!

Schrijnwerker voor je moderne inrichting? Creatieve meubelmaker?

Voor architecten en interieurarchitecten

Triple-d is gespecialiseerd in de uitwerking en plaatsing van kwalitatief schrijnwerk en werkt hiervoor vaak samen met creatieve architecten. We voeren het vooropgestelde plan vlot uit of schuiven mee aan de tafel voor extra inspiratie tijdens de ontwerpfase. Voor de realisatie van grote projecten bundelen we de krachten met ervaren partners.

Samenwerken met een innovatieve schrijnwerker uit Leuven?

Voor professionelen

Start je als ondernemer of wil je je werkomgeving een hippe make-over geven? Dan ben je bij Triple-D aan het goede adres. Wij verzorgen met passie je winkelinrichting, kapsalonindeling, horeca-inrichting of kantoorinterieur dat je bedrijf perfect weerspiegelt. Van een toonbank op maat tot hyperfunctionele bureaus.

Schrijnwerker voor de totaalinrichting van je professionele pand?  

Voor schrijnwerkers

Ben je als collega-schrijnwerker op zoek naar professionele ondersteuning? Wij hebben een ruime werkplaats met onder andere een CNC-freesmachines, een geautomatiseerde opdeelzaag, een moderne kantenlijmer, een spuitcabine en een beperkte metaalafdeling. Wij voeren je maatwerk tot op de millimeter correct uit. Je kiest zelf hoe je de creatie ophaalt in ons atelier: als flat pack of als gemonteerd meubel. Klaar om direct naar de werf te rijden. 

Professionele schrijnwerker inschakelen? Freeswerk uitbesteden?

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x